Gremi del Motor

Qualitat i Professionalitat

Des De 1957!

El Gremi del Motor és una Associació Patronal sense ànim de lucre, que agrupa a les empreses que ofereixen solucions de mobilitats als seus clients, dedicades a la venda i postvenda de vehicles, així com els seus recanvis.

El Gremi del Motor neix per la necessitat de defensar els interessos col·lectius del sector que només es poden afrontar conjuntament, així com de compartir informació i experiències dels seus associats.

Proposit

El moviment és la clau per construir el futur. Cada vegada que un client posa en marxa el seu vehicle, es posen en marxa moltes coses, il·lusions, projectes, empreses… Darrere de cada un d’aquests somnis, sempre hi ha un agremiat.

El nostre propòsit -el que fem- és ser el múscul col·lectiu que acompanya i dona suport a les empreses que ofereixen solucions de mobilitat als seus clients (particulars, empreses i altres entitats), agrupant-les, per garantir la qualitat i servei al seu client.

Per això, el Gremi defensa i promociona els seus interessos allà on sigui necessari (davant l’opinió pública, les Administracions o els seus proveïdors, entre d’altres), per assegurar una experiència satisfactòria dels clients de cada un dels nostres agremiats.

També contribuim al desenvolupament de les empreses agremiades, actuant com a accelerador en el procés d’adaptació dels seus models de negoci, per fer front a un entorn canviant. El Gremi del Motor desenvolupa el seu propòsit directament o indirectament, integrant-se amb entitats amb interessos afins.

Animat! Fes-te soci!

 

WhatsApp chat